Caprylhydroxamzuur, een ideaal organisch zuur, heeft uitstekende antibacteriële activiteit bij neutrale pH en kan worden gebruikt in een formule zonder chemische conserveermiddelen. Caprylhydroxamzuur is een organisch zuur dat de niet-ioniserende toestand gedurende het hele proces van zuur naar neutraal behoudt, een optimaal antibacterieel organisch zuur. Met het hoge chelatie-effect kan het de actieve elementen die nodig zijn voor schimmels remmen en de omgeving beperken die nodig is voor microbiële groei. Caprylhydroxamzuur is compatibel met de meeste grondstoffen, niet beïnvloed door oppervlakte-actieve stoffen, eiwitten of andere grondstoffen in het systeem, en kan worden gecombineerd met alcohol, glycol en andere conserveermiddelen. Het kan bij normale temperatuur worden toegevoegd onder hoge temperatuurcondities en wordt veel gebruikt in gel, essence, emulsie, crème, shampoo, douche en andere huidverzorgings- en haarverzorgingsproducten.
CAS. Nr: 7377-03-9
Synoniemen: Octanohydroxamzuur, N-Hydroxyl Octanamide
Toepassing: Cosmetisch conserveermiddel
Chlorphenesin heeft een breed spectrum en uitstekende prestaties op het gebied van antibacteriële werking, heeft een goed remmend effect op Gram-negatieve en Gram-positieve bacteriën, het wordt gebruikt voor breedspectrum schimmels, antibacteriële middelen; cosmetica en persoonlijke verzorging geformuleerd met een universeel conserveermiddel om de anti-corrosieprestaties van het systeem te verbeteren. Chlorphenesin is een conserveermiddel en cosmetisch biocide dat helpt de groei van micro-organismen te voorkomen. In cosmetica en persoonlijke verzorgingsproducten wordt Chlorphenesin gebruikt in de formulering van aftershave-lotions, badproducten, reinigingsproducten, deodorants, haarconditioners, make-up, huidverzorgingsproducten, producten voor persoonlijke hygiëne en shampoos.
CAS. Nr: 104-29-0
INCI Naam: Chlorphenesin
Moleculaire Formule: C9H11ClO3